Засідання органу з питань охорони культурної спадщини в Ужгороді: що вирішили?

Засідання органу з питань охорони культурної спадщини в Ужгороді: що вирішили?
Технічні паспорти вивісок закладів в історичній забудові центральної частини Ужгорода, розглядали минулої п’ятниці на засіданні органу з питань охорони культурної спадщини у міській раді.

 

Погодили технічні паспорти вивісок за адресами: вул. Олександра Фединця, 40/6а, вул. Собранецька, 43а, вул. Собранецька, 43 «Б», корп.2 приміщення № 209, вул. Корзо, 14, вул. Корзо, 10, пл. Шандора Петефі, 10, вул. Корзо, 4, вул. Корзо, 16, вул. Корзо, 24, вул. Собранецька, 36.

Через невідповідність Порядку встановлення вивісок в місті Ужгороді відмовили у погодженні технічних паспортів на пл. Шандора Петефі, 14, прим. 2, вул. Івана Ольбрахта, 29а, вул. Юрія Гойди, 28/1, пл. Ш.Петефі, 31, пл. Ш.Петефі, 32, вул.Андрія Новака, 18, пл. Корятовича, 16.

Відмовили також щодо вивісок на вул. Корзо, 21 – із заявами зверталися кілька підприємців, які там працюють. Відповідно до вимог Порядку встановлення вивісок в місті Ужгороді, якщо в будівлі кілька власників (орендарів) приміщень, зовнішній вхід для яких є спільним, то вивіски на фасаді повинні розташовуватись на невеликих табличках однакового розміру і з однакового матеріалу виконання, розміщених праворуч чи ліворуч від входу (в’їзду) у будівлю. Із такої ж причини відмовили у погодженні технічного паспорту вивіски на вул. Августина Волошина, 2А, (2 пов.).

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

15 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів