"Анонімності бути не може", — Ляшко про "таємну" вакцинацію на Закарпатті

"Анонімності бути не може", — Ляшко про "таємну" вакцинацію на Закарпатті
Відкриття анонімного кабінету вакцинації від коронавірусу на Закарпатті перевіряє міністерство охорони здоров’я. Про це 19 листопада повідомив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко в ефірі "Сніданку з 1+1". Він додав: мови про анонімність бути не може.

 

За його словами, будь-який лікар, який дізнається, що в людини підроблений сертифікат, має повідомляти про це поліцію. "А далі в судовому порядку, людині, яка свідомо повідомила, зроблять "амністію" через суд", — повідомив Ляшко.

"На Закарпатті відкрився якийсь анонімний — це фейк. Ми наразі перевіряємо, що там відкрили на Закарпатті. Бо "ковідна амністія" може бути по двох напрямках, і ніякої анонімності там не передбачено. Ми хочемо бачити все, що відбувається і вносити в електронну систему охорони здоров'я", — повідомив Ляшко.

Ми зареєстрували законопроєкт про посилення кримінальної відповідальності за підробку документів як тим хто його підробив, так і тим, хто ним користується. Але там додатково комітетськими правками внесли пункт про "ковідну амністію", яка не передбачає після цього звернення до суду", — зазначив Ляшко.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

19 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів