Боєприпаси часів Другої світової знищили піротехніки на Закарпатті

Боєприпаси часів Другої світової знищили піротехніки на Закарпатті
Чотири боєприпаси часів Другої світової війни знищили 24 листопада піротехніки на Закарпатті. Це мінометні міни калібром 82 міліметри, — повідомив Суспільному повідомив речник ДСНС на Закарпатті Федір Філіп.

 

За його словами, три мінометні міни знищили на Ужгородщині. Їх між селами Холмок і Ратівці виявив 24 листопада місцевий житель. "Чоловік ішов переораним полем і побачив три боєприпаси. Піротехніки, що прибули за викликом, ідентифікували їх як мінометні міни калібром 82 мм", — повідомив речник. Боєприпаси підірвали на військовому полігоні у селі Оріховиця.

Ще один боєприпас виявив закарпатець у канаві біля дороги між м. Берегово та с. Астей.

"Перехожий повідомив про знахідку до поліції, а вже звідти інформація надійшла до рятувальників. Піротехніки вилучили з землі мінометну міну калібром 82 мм часів Другої світової війни та обстежили довколишню територію, однак інших ВНП не виявили", — повідомив Філіп. Міну знищили на колишньому полігоні в селі Кідьош.

Федір Філіп додав: загалом із початку року піротехніки знищили 3 836 вибухонебезпечних предметів, що були виявлені на території Закарпатської області.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів