Ужгородські депутати внесли зміни до Програми боротьби з онкологічними захворюваннями

Ужгородські депутати внесли зміни до Програми боротьби з онкологічними захворюваннями
Депутати Ужгородської міськради сьогодні на сесії внесли зміни до Програми боротьби з онкологічними захворюваннями на 2018-2022 роки – у зв'язку з необхідністю коштів для забезпечення медичними спеціальними препаратами під час лікування пацієнтів з онкологічними захворюваннями та для подальшого фінансування і забезпечення відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів. Фінансування Програми на 2021 рік збільшили до 4,5 млн грн.

 

Іншим рішенням надали дозвіл центральній міській клінічній лікарні на отримання 2 млн грн швидкого овердрафту для забезпечення стабільної та безперебійної роботи комунального некомерційного підприємства, своєчасної виплати заробітної плати. Така потреба виникла, оскільки оплата за надані медичні послуги здійснюється після їх фактичного надання, через що виникають касові розриви, а з ними — ризик несвоєчасної виплати заробітної плати працівникам та сплати податків і обов'язкових платежів, що може призвести до втрат підприємством коштів у вигляді штрафів та інших фінансових санкцій. На період таких касових розривів у підприємства виникає гостра необхідність у тимчасовому залученні додаткових обігових коштів для забезпечення нормальної господарської діяльності.

Внесли і зміни в Програму безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів у разі амбулаторного лікування пільгової категорії населення м.Ужгород на 2021-2023 роки.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

29 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів