Патрульна поліція Закарпаття відзначає шосту річницю з часу створення

Патрульна поліція Закарпаття відзначає шосту річницю з часу створення
Урочистості з цієї нагоди відбулися сьогодні в Ужгороді.

 

Після Державного Гімну України хвилиною мовчання вшанували загиблих поліцейських. Мама загиблого патрульного поліцейського Тетяна Андрусь зі сльозами на очах розповіла про сина Олександра, зазначила, що досі родина не може осягнути, що його вже немає. Побажала патрульним сили, міцного здоров’я і довгих щасливих років життя. Відзначила, що Олександр дуже пишався службою в поліції, подякувала його колегам за підтримку.

Від імені міського голови Богдана Андріїва, депутатів, виконкому міської ради патрульних поліцейських привітав заступник міського голови Василь Гомонай. Відзначив хорошу співпрацю Ужгородської міської ради та управління патрульної поліції в Закарпатській області, висловив сподівання, що вона й надалі буде тісною та плідною. Адже, додав Василь Васильович, «робимо спільну справу – забезпечуємо комфорт для територіальної громади».

Із нагоди свята Василь Гомонай вручив грамоти Ужгородської міської ради працівникам управління патрульної поліції в Закарпатській області Департаменту патрульної поліції – капітану поліції Анатолію Скунцю, лейтенанту поліції Михайлу Северину та провідному спеціалісту сектору документального забезпечення Юлії Лукіній.

Патрульних також вітали, зокрема, єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій, виконуючий повноваження голови Закарпатської обласної ради Андрій Шекета, начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Ярослав Колесник, резидент Національної академії наук, професор УжНУ Федір Шандор, чемпіонка України, Європи та світу з фехтування на візках Надія Дьолог, перший командир батальйону управління патрульної поліції в Закарпатській області Володимир Грубарь.

Від керівництва патрульної поліції Закарпаття привітав заступник начальника управління, підполковник поліції Валерій Найман, подякував кожному патрульному за службу та сумлінне виконання обов’язків, за те, що залишаються вірними присязі і не зраджують принципам, закладеним на старті реформування правоохоронної системи України.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

03 грудня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів