Хліб на дровах: як за добу спекти 5 тисяч хлібин знають у закарпатському Загатті

Хліб не тільки необхідний харчовий продукт. Він може ще й бути брендом, як-от спечений на дровах у Загатті, зараз це Хустський район.
Рецептура, технологія та виробнича лінії - все продумане до деталей, тому за зміну троє пекарів печуть понад 5 тисяч хлібин, які розходяться не тільки серед місцевих, полюбляють його і сусідніх районах.
Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі
До теми
- “Ділимося хлібом”. Волонтерки із Закарпаття взяли участь у тренінгу для фасилітаторів
- Пральня, пекарня та освітній простір для дітей: в Ужгороді відкрили Caritas HUB (ФОТО)
- На Ужгородщині провели традиційне свято «угорського хліба»
- На Закарпатті обікрали офіс пекарні "Полонинський хліб" (ВІДЕО)
- Словаки депортували двох закарпаток, які нелегально працювали в пекарні
- Ринкові реалії: в Ужгороді зросла ціна на хліб
До цієї новини немає коментарів