На Закарпатті затримали вантажівку, що перевозила паливо без сплати акцизнного податку

На Закарпатті затримали вантажівку, що перевозила паливо без сплати акцизнного податку
Сьогодні, 4 грудня, близько 10:00 на в’їзді в область у населеному пункті Нижні Ворота поліцейські Воловця спільно зі співробітниками Управління стратегічних розслідувань зупинили для перевірки вантажівку марки «VOLVO».

 

За кермом автомобіля перебував 47-річний мешканець Харківщини. В цистерні водій перевозив бензин. Під час перевірки товаро-транспортних накладних на відпуск нафтопродуктів з’ясувалося, що за відомостями однієї з них не сплачений акцизний податок. 

Для документування на місце події прибула слідчо-оперативна група, яка вилучила документацію та транспортний засіб з 32 тоннами пального. 

Наразі поліція за цим фактом проводить перевірку. У діях чоловіка вбачаються ознаки адміністративного правопорушення передбаченого статтею 164 Кодексу України про адміністративні  правопорушення (Порушення  порядку провадження господарської діяльності (несплата акцизного податку). Відповідно до санкції статті передбачено покарання у вигляді штрафу розміром від 17 до 34 тисяч гривень з конфіскацією пального та транспортного засобу,повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

04 грудня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів