"Ми навчились терпіти, стали психологічно сильніші", - Богдан Блавацький про підсумки літньо-осінньої частини сезону

"Ми навчились терпіти, стали психологічно сильніші", - Богдан Блавацький про підсумки літньо-осінньої частини сезону
Наставник “Ужгорода” Богдан Блавацький у програмі “Час футболу” підбив підсумки виступів у літньо-осінній частині дебютного сезону в Першій лізі. Після 20-ти турів закарпатська команда покинула останнє місце і пішла на зимову перерву на передостанній 15-й сходинці турнірної таблиці, маючи у своєму активі 16 балів.

 

“Звичайно, було дуже складно протягом чотирьох місяців йти на останній сходинці. Психологічно це тиснуло на команду. Ми чекали того моменту, коли зможемо відбитися від дна турнірної таблиці. Це сталося після домашньої перемоги над “Волинню” (1:0). Ми в останніх трьох матчах здобули 7 очок (дві перемоги та нічия). Набрали хід, але треба було вже йти на зимову перерву. Було б добре, якби ще провели хоча б два тури, як в УПЛ. Можливо, тоді ще якісь очки б здобули”, — зазначив Богдан Блавацький.

“Якщо аналізувати наш виступ в Першій лізі, починаючи з перших турів, то зараз команда почала грати трохи по-іншому: компактніше, розумніше, дисциплінованіше в обороні. Вже не було таких матчів з розгромними рахунками, як проти “Прикарпаття” (0:6) та “Кривбаса” (5:0). Мабуть, ми навчились терпіти, стали психологічно сильніші, покращилася атмосфера в команді, ми стали сім’єю, у нас стабілізувався склад. Футболісти почали розуміти те, що ми від них хочемо. І те, що ми відпрацьовували на тренуваннях, зокрема вихід з оборони в атаку через коротку передачу, змогли матеріалізувати в останніх в матчах”, — розповів тренер.

ФК "Ужгород"

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

06 грудня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів