У Карпатах четверту добу шукають зниклого туриста

У Карпатах четверту добу шукають зниклого туриста
На Закарпатті продовжують масштабну пошукову операцію в горах — ще в суботу на полонині Руна загубився чоловік, що катався із друзями на снігоході. Його снігохід знайшли, пошуки чоловіка тривають четверту добу.

 

Про це в коментарі кореспонденту Укрінформу повідомила речниця Управління ДСНС в Закарпатській області Наталя Батир.

“Зранку 7 грудня рятувальники знову відновили пошуки чоловіка, що ще в суботу, 4 грудня, загубився на полонині Руна. Це 50-річний житель селища Великий Березний, який катався із двома друзями на полонині Руна на снігоходах в суботу, 4 грудня. Вони потрапили в сильний туман, втратили орієнтир та розділилися, утім, двоє чоловіків дійшли в село Лумшори. Наступного дня рятувальники знайшли його снігохід — він був перевернутий, очевидно, чоловік не зміг поставити його на лижі самотужки і далі пішов пішки", - розповіла речниця.

За її словами, пошукова операція триває на стику двох районів — Перечинського та Воловецького, за ці дні рятувальники обстежили усі хатинки лісівників та мисливців навколо, чоловіка там не знайшли. Обстежили також місце, де був зафіксований "джі пі ес”-сигнал його телефону, але там його слідів також не виявили. У вівторок обстежуватимуть яри та урвища. Наразі пошукова група складається із 49 рятувальників, також до пошуків долучилися рідні та знайомі чоловіка, патрульна поліція, волонтери. У горах протягом цих днів дуже складні погодні умови — морози 7-10 градусів, хуртовини та заметілі.

 

07 грудня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів