На Закарпатті горів готельно-ресторанний комплекс

На Закарпатті горів готельно-ресторанний комплекс
Пожежа на території готельно-ресторанного комплексу "Катерина" у селі Поляна сталася ввечері 6 грудня. Там горів триповерховий будинок, — розповів Суспільному речник ДСНС на Закарпатті Федір Філіп.

 

За його словами, повідомлення про те, що на території готельного комплексу в окремому триповерховому будинку виникла пожежа рятувальники отримали о 19:30. Загоряння виникло в лазні на другому поверсі. Звідти вогонь поширився на готельні номери другого та третього поверхів.

"На місце події направили два пожежні автомобілі рятувальної частини міста Свалява та місцевої пожежної команди села Поляна. По прибуттю вони запросили допомогу, на місце виїхали також мукачівські рятувальники. Усього на гасіння задіяли 4 пожежні авто. Будівля, яка горіла, п'ятого ступеня вогнестійкості", — розповів речник.

Пожежу гасили близько трьох годин. "За попередніми даними, вогонь знищив другий та третій поверхи будівлі орієнтовною площею 230 квадратних метрів", — додав Федір Філіп. Травмованих та загиблих у пожежі немає.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

 

07 грудня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів