Поліція Закарпаття викрила групу зловмисників, причетних до умисних підпалів автомобілі

Поліція Закарпаття викрила групу зловмисників, причетних до умисних підпалів автомобілі
Оперативники поліції Закарпаття спільно зі співробітниками СБУ припинили злочинну діяльність групи осіб, які причетні до умисних підпалів автомобілів в області.

 

Так, в ході оперативних заходів правоохоронці встановили, що 12 липня цього року двоє місцевих чоловіків віком 35 та 24 роки приїхали серед ночі до подвір’я у селі Грушово, перелізли через паркан, облили автомобіль «BMW–320» горючою речовиною та підпалили. Інший випадок трапився нещодавно, 14 листопада. Тоді зловмисники так само посеред ночі проникли на приватне дворогосподарство у селі Тересва, де облили горючою сумішшю та підпалили автомобіль марки «Skoda Octavia», що належить місцевому журналісту та адвокату.

Зловмисників викрито та сьогодні, 9 грудня, слідчі Тячівського районного відділу поліції за процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури повідомили обом про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України, тобто Умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу. Також слідчі звертатимуться до суду з клопотанням про взяття підозрюваних під варту. Останнім загрожує до десяти років ув’язнення.

Поліція Закарпатської області

 

09 грудня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів