Дайджест прес-клубу

 

ГОЛОСУВАННЯ У ЗАКАРПАТТІ СТАНОМ НА 17.30

Інформаційно-електронний дайджест "Закарпатський вибір-2006"

Станом на 16.00 у Закарпатті проголосувало 35,4 % виборців (333049 закарпатців). В Ужгороді — 35 782 виборців (трохи більше 35 %).

Із Рахівщини та Берегівщини повідомляють, що проблемних ситуацій не виникає. Водночас голосування йде повільно через те, що виборці потребують багато часу для ознайомлення з бюлетенями та програмами партій. На окремих дільницях Берегівського району є випадки невнесення у списки понад 100 мешканців.

У Хусті на 17 виборчих дільницях проголосували 8419 виборців, що становить 35 % від загальної кількості хустян, які мають право голосу.

У м. Воловець станом на 17.00 проголосували 2382 із 4360 виборців. На ДВК № 74 була спроб винести заповнений бюлетень.

У с. Великі Ком’яти Виноградівського району, за повідомленням кореспондента Ужгородського прес-клубу, дуже мале приміщення ДВК. Крім того, кандидатка на посаду сільського голови Наталія Костелеба-Веремчук (чинний секретар сільради) відверто агітує виборців за власну кандидатуру.

У Рахівському районі станом на 15.30 проголосувало 20 тисяч виборців (близько 30 %). До охорони правопорядку у районі залучено 110 міліціонерів. Особливих порушень на разі не виявлено, повідомляє кореспондент Ужгородського прес-клубу реформ.

У Собатині, що на Іршавщині, везли ромів на автобусі з одного кінця села до іншого на дільницю, бо пішки йти не хотіли.,-- повідомляє кореспондент Ужгородського прес-клубу.
Спостерігачі від БЮТу на дільниці №132 зафіксували два порушення: сейф не у приміщенні для голосування та один винос бюлетенів із дільниці.
У Іршаві і далі спостерігаються черги на дільницях, приходять цілими сім’ями. Розвеселив цілу чергу малий Улян Меренич, який уважно слухав свою маму, що читала бюлетень у черзі, і закричав: "Мамо ми будемо за Ющенка голосувати, но нє?"
На центральній площі Іршави перед дільницями влаштували міні-базар, де городяни жваво обговорюють нинішні вибори в Україні.

У гірських селах на Тячівщині проголосувало близько 60% виборців.

Неприємна ситуація склалася на дільниці № 70 с.Буківцьово, що на Великоберезнянщині. Тут голова сільради знаходиться у нетверезому стані і агітує за свою кандидатуру, оскільки балотується на наступний термін. У такому ж стані нещодавно з дільниці відбула група підтримки голови сільради, повідомили спостерігачі дільниці кореспонденту Ужгородського прес-клубу. Міліція поки не реагує. На цій же ж дільниці з цього приводу спостерігач від СПУ склав акт про порушення ст..66 п.3, а також ст. 66 п.8, оскільки на дільниці не впорядковано належним чином місце для голосування: замість кабінки на карнизі натягнуто якусь ряднину.

 

26 березня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів