Хабар за посвідчення мисливця: двом спеціалістам Закарпатського лісгоспу вручили підозру

Хабар за посвідчення мисливця: двом спеціалістам Закарпатського лісгоспу вручили підозру

 

Речниця територіального управління ДБР у Львові Тетяна Муравель повідомила Суспільномучоловіків затримали 13 грудня під час отримання 600 доларів та 6 тисяч гривень неправомірної вигоди.

"За даними слідства, спеціалісти вимагали хабар за успішне складання іспиту та отримання мисливського посвідчення. Вартість одного — 200 доларів та 2 тисячі гривень. Чоловіків затримали під час отримання винагороди за три таких посвідчення", — додала Тетяна Муравель.

Начальниця Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Вікторія Білоусова на сторінці у Facebook 13 грудня повідомила: один із затриманих – колишній керівник, увільнений минулого тижня у зв'язку із втратою довіри.

7 грудня у ефірі програми Сьогодні.Головне на каналі UA:Закарпаття Вікторія Білоусова повідомила: 6 грудня в лісомисливському господарстві підписали наказ на звільнення першого заступника Ігоря Коцура. "Важке рішення, він лісівник з досвідом. Але за кожні дії чи бездіяльність потрібно відповідати. Є виявлені факти і допущені факти. Його перевели на іншу посаду", — розповіла Вікторія Білоусова.

Суспільне телефонувало до пресслужби лісомисливського господарства, щоб дізнатися, чи затриманий на отриманні хабаря колишній перший заступник Вікторії Білоусової. Однак, нам повідомили, що наразі цю інформацію ні спростувати, ні підтвердити вони не можуть.

Суспільне  Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

14 грудня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів