На Закарпатті побили представника БЮТ, який виявив факт правопорушення

Уповноважена особа від БЮТ у територіальному виборчому окрузі №69 у Закарпатській області Іван Паук повідомив, що на зворотному боці запрошень виборцям, які розносять члени ДВК, містилась агітація за Іштвана Гайдоша та Демократичну партію угорців України.

 

Такі запрошення Іван Паук виявив сьогодні у Берегові у ромському таборі. При спробі зафіксувати факт порушення на фотоплівку представника БЮТ побили. Він вже подав заяву у міліцію, а зразки запрошень-агіток зняло на камеру одна із закарпатських ТРК.

Також представник БЮТ повідомив, що має інформацію про зникнення 14 бюлетенів, які, скоріш за все, будуть використовуватися для так званої "каруселі". Наразі цю ситуацію вивчає особисто начальник Закарпатського МВУМВС Юрій Рахівський.

Крім цього, за інформацією спостерігачів, біля дільниці № 41 в місті Ужгороді розташований мікроавтобус "Мерседес", в який до недавнього часу заходили виборці і виходили звідти вже з бюлетенями. Транспорт належить депутатові Ужгородської міської ради Йосипу Адаму. На даний момент власник автобусу говорить, що не може знайти ключі, щоб відкрити транспортний засіб, який тепер закритий.

[i]офіційний сайт БЮТу[/i]

 

26 березня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів