Аукціони по продажу земельних ділянок на Прозорро.Продажі

Аукціони по продажу земельних ділянок на Прозорро.Продажі
Після прийняття закону про заборону продажу с/г угідь громадяни України були змушені здавати свої паї в оренду по заниженій вартості. Таке положення призвело до виникнення невдоволення серед українців, спровокувало недовіру до влади, а також сприяло переходу багатьох ділянок у користування тіньового ринку. Щоб змінити ситуацію на краще, урядом України було ухвалено низку законів, які відмінили мораторій на продаж земельних ділянок та узаконили процедуру електронних торгів у системі Прозорро.Продажі.

 

Такі зміни за короткий проміжок часу позитивно позначилися на економіці країни, адже тепер не потрібно чекати роками, коли земля перейде у спадок або здавати її в оренду за мізерну оплату. Починаючи з 1 липня 2021 року кожен громадянин України може скористатися законним правом на вільне розпорядження власними земельними активами, продати або купити їх для своїх потреб за вигідною вартістю.

Електронні торги стали новою можливістю для реалізації розвитку аграрного сектору економіки та створення системи, яка функціонує на чесних засадах. Прозорро.Продажі та її акредитовані майданчики стали офіційними для проведення аукціонів відкритого типу в Україні. Дізнатися більше про можливості електронних торгів можна за посиланнямhttps://www.uub.com.ua/presscenter/novyny-birzhi/auktsioni-po-prodazhu-zemelnih-dilyanok-na-prozorrosale/.

Як прийняти участь в електронних земельних торгах в Україні

Українська Універсальна Біржа стала однією з перших, яка отримала акредитацію в системі Прозорро.Продажі та є її офіційним представником. Вона дає можливість отримати доступ до всіх актуальних земельних лотів країни та прийняти участь у боротьбі за вигідні пропозиції. Стати учасником системи може кожен громадянин України після проходження легкої реєстрації на сайті. Після даної процедури ви отримуєте доступ до всіх земельних аукціонів і можете подавати до них свої пропозиції. Отримує перемогу той учасник, який запропонує найвищу ставку. 

На майданчику УУБ кожен користувач може в будь-який момент подивитися як проходить той чи інший аукціон та впевнитися що все відбувається згідно правил. Використовуючи систему УУБ ви отримуєте такі переваги:

  • команда спеціалістів, які в будь-який момент готові надати допомогу у вирішенні проблем;

  • прозорі та чесні умови гарантуються постійним моніторингом зі сторони учасників та спеціальних державних органів;

  • всі пропозиції подаються конфіденційно, щоб не було можливості використовувати шахрайські схеми;

  • всі учасники системи мають рівні права та шанси на перемогу;

  • на сайті УУБ є багато цікавої та корисної інформації щодо аукціонів та їх процедури.

Українська Універсальна Біржа дає можливість кожному громадянину держави вільно розпоряджатися земельними угіддями для досягнення власних цілей. Все більше зростаюча популярність відкритих онлайн торгів дає можливість створити здорову конкуренцію і зробити вигідну вартість с/г ділянок.

 

15 грудня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів