Дайджест регіональних інтернет видань

Дані екзит-полу: У парламент проходять 6 партій і блоків

 

Блок Литвина вважає, що на дільниці в Ужгороді готуються напади

Зараз в Ужгороді на всі дільниці кандидат у міську раду від блоку Литвина Родіон Кіштулинець розносить звернення до голів ДВК від кандидата на посаду мера Сергія Ратушняка, де йдеться про масові провокації, які відбуватимуться сьогодні, ніби то буде здійснено напад на всі ДВК і вкинуто 10 тис.бюлетенів у скриньки. Звернення видається тільки головам ДВК, за отримання якого вони повинні розписатися.

[i]Ужгородський прес-клуб[/i]

***
У Перечині вітають наймолодших виборців
Станом на 19.00 у Перечині на дільниці № 152 проголосувало 54% виборців, а на дільниці № 153 — 46,7%. Поза межами останньої дільниці повинні були голосувати 23 виборці, проголосували лише 22, оскільки один виборець-інвалід на час приходу до його помешкання членів комісії виявися відсутнім. Виборча комісія дільниці № 153 прийняла рішення про нагородження наймолодших виборців, які вперше беруть участь у голосуванні, пам’ятними сувенірами. Юних виборців усі присутні також вітають оплесками.

***
На одній з ужгородських дільниць регіонали влаштували скандал

На ужгородській ДВК № 28 представники Партії регіонів, зокрема, Станіслав Матвієнко влаштували скандал з приводу розміщених на стінах дільниці плакатів із програмами партій і блоків та навіть змусили членів дільниці звільнити стіни від затверджених законом плакатів. Після консультації з юристом члени ДВК повернули програми на законне місце.

[i]Мукачево.нет[/i]

***
Дані екзит-полу: У парламент проходять 6 партій і блоків


До українського парламенту за даними національного екзит-полу, проходять Партія регіонів, Блок Юлії Тимошенко, блок "Наша Україна", Соцпартія, Компартія і Блок Наталії Вітренко "Народна опозиція".

За даними опитування, Партія регіонів отримала 33,3% голосів виборців, БЮТ - 22,7%, "Наша Україна" - 13,5%, СПУ - 5,4%, КПУ - 3,5%, Блок Н.Вітренко "Народна опозиція" - 3,4%.
Народний блок Литвина отримав 2,7% голосів виборців, партія "Віче" - 2,3%, Український народний блок Костенко і Плюща - 1,7%, блок "Пора-ПРП" - 1,3%, опозиційний блок "Не так" - 1,2%, передає "Інтерфакс-Україна".
Національний екзит-пол 2006 провели Фонд "Демократичні ініціативи", Київський міжнародний інститут соціології і Український центр економічних і політичних досліджень імені Олександра Разумкова.

[i]Репортер[/i]

***
Закарпаття: Членам комісій та спостерігачам не вистачає протоколів

Як повідомили спостерігачі, голови кількох виборчих комісій в Іршавському та Берегівському та Воловецькому районах оголосили на дільницях про те, що всім членам комісій та спостерігачам не вистачає протоколів.


А на 93-ій виборчій дільниці м.Ужгорода спостерігачі зафіксували наявність 1000 зайвих бюлетенів до Верховної Ради України.

На виборчій дільниці №44 голова комісії оголосив, що для голосування видаватимуться бюлетені лише до Верховної Ради України та на вибори міського голови Ужгорода.

[i]Вісник[/i]

 

26 березня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів