Дайджест прес-клубу

Інформаційно-електронний дайджест "Закарпатський вибір-2006"

 

ВИБОРИ У ЗАКАРПАТТІ СТАНОМ НА 24.00

З попередніми підрахунками у Хусті проголосували 12855 виборців, що становить 53,8%. Як повідомили кореспонденту Ужгородського прес-клубу, це найнижчий показник явки за останні 12 років. У Рахівському районі за попередніми даними явка складає 51%.

На ДВК № 34 в Ужгороді позривали всі інформаційні матеріали партій та блоків, які за законом вивішують на дільницях для ознайомлення громадян. Збила всіх з пантелику якась жіночка, яка переконала членів ДВК, ця друкована продукція є агітацією.

У Воловці не вдалося проголосувати жодному з виборців, які через проблеми зі здоров’ям залишилися вдома. А все через те, що 57 осіб, до яких мали прийти з виносною скринькою, не надали попередньо до ДВК медичних довідок.

У Перечині штаб Блоку Литвина заявив, що у селах Турянської долини представники Партії Регіонів роздавали людям різнокольорові папірці, які відповідали забарвленню виборчих бюлетенів. На папірцях для зразку були проставлені номери Партії Регіонів до рад різних рівнів.
У районному штабі БЮТ у Перечині отримали від обласного штабу попередження, що під час підрахунку голосів планується виключення електрики.

Заступник голови Мукачівського міськрайонного суду Володимир Монич повідомив кореспонденту Ужгородського прес-клубу, що упродовж дня до суду звернулось 12 осіб з приводу невнесення до списків. Всі заяви розглянуто і згідно з п.5 ст.173 Кодексу адміністративного судочинства їх допустили до голосування. До правоохоронців у Мукачеві за 26 березня не надійшло жодних звернень.

 

27 березня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів