Закарпатський муздрамтеатр покаже різдвяну казку "Коли звізда ясна…"

Закарпатський муздрамтеатр покаже різдвяну казку "Коли звізда ясна…"
Протягом зимових канікул Закарпатський муздрамтеатр показував кращі дитячі вистави, зокрема, й свою останню прем’єру новорічної казки «Майстри чудес» Марини Смілянець, яку було поставлено на малій сцені режисером, заслуженим артистом України Михайлом Фіщенком.

 

На думку професора Сергія Федаки, «це такий собі дитячий жарт про домашніх тваринок: як дві команди готують у секреті одна від одної новорічне свято, і що з того виходить. Актори показують юним глядачам їх самих».

«Майстри чудес» можна буде переглянути на малій сцені у суботу, 15 січня, о 10-й та 12-й годині. 

А в неділю, 16 січня, о 12.00 на великій сцені найбільшого театру області покажуть закарпатську казку «Коли звізда ясна…». Різдвяна феєрія створена на основі казки «Різдвяний песик» Олександра Гавроша і є першою спробою переосмислити на театральній сцені найбільше народне свято для закарпатських дітей. Лейтмотивом вистави є відома колядка «Коли звізда ясна…», а героями виступають не тільки наші сучасники, але й тварини і навіть небесні істоти. 

Для дорослих Закарпатський муздрамтеатр в неділю, 16 грудня, о 18.00 покаже ексцентричну комедію Андрія Курейчика «Обережно – жінки!».

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

13 січня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів