«Opera Diva» звучатиме на сцені Закарпатської обласної філармонії в Ужгороді

«Opera Diva» звучатиме на сцені Закарпатської обласної філармонії в Ужгороді
Вечір 20 січня о 18:30 запрошуємо провести разом з оперною артисткою, за плечима якої вже чималий сценічний досвід – Мирославою ШВАХ-ПЕКАР.

 

Її спів чули в багатьох країнах світу – Англії, Ірландїї, Молдові, Шотландії, Угорщині, Білорусі, Уельсі, Словаччині... Артистка є лауреатом міжнародних та всеукраїнських пісенних конкурсів та фестивалів, член Спілки асоціації естрадних діячів естрадного мистецтва України, наймолодший лауреат премії імені Д.Задора в галузі музичного мистецтва. Останні декілька років Мирослава працює оперною співачкою у турне на контрактній основі в компанії «Opera and Ballet International Ellen Kent» (Велика Британія).

Пані Мирослава зізнається: «Що в співі вона, як «універсальний солдат», бо крім опери на відмінно справляється майже з будь-яким жанром – джаз, поп, блюз, опера? Без проблем! Головне для вокаліста - розкішний голос, характер та відчуття стилю. Тоді ти точно відбудешся. Для чого багато розповідати про свої досягнення і якісь заслуги? Коли ти виходиш на сцену-твій спів все розкаже за тебе...».

Багато хто вважає, що опера – це нудно і натомість  не слухає класичні твори, але цевічна музика, яка є вишукана, зворушлива, емоційно наповнена, вона – неповторна.У програмі цього вечора  зібрано найкращі та найбільш зворушливі оперні арії, які нагадують нам про прекрасне та суперечливе життя, сповнене бурхливих почуттів, а саме: «Casta Diva»Вінченцо Белліні із опери «Норма», «Хабанера» та «Сигіділья» із опери «Кармен»  Жоржа Бізе, Арія Мадам Батерфляй Джакомо Пуччіні із опери «Мадам Батерфляй», Болеро Олени із опери «Сицілійська вечірня» Джузеппе Верді та інші.

Ведуча – Ольга Донецька.

ЗВЕРТАЄМО УВАГУ!

Кількість місць обмежена. Захід проводиться з дотриманням карантинних вимог.

У зв’язку із змінами до Постанови Кабінету Міністрів України №1236 від 24.11.2021НАГОЛОШУЄМО, що відвідування концертів у Закарпатській обласній філармонії буде проходити при наявності:

Covid-сертифіката (додаток «ДІЯ») або паперовому вигляді та документа, що посвідчує особу;

негативного ПЛР-тесту та документа, що посвідчує особу; 

чи сертифіката про одужання та документа, що посвідчує особу.

Ці обмеження не стосуються осіб, молодших 18 років.

 У разі НЕ ПРЕД’ЯВЛЕННЯ перед концертом одного з вище зазначених документів кошти за придбані квитки

НЕ ПОВЕРТАЮТЬСЯ.

Дякуємо за розуміння!      

Квитки продаються у касі філармонії та на CONCERT.UA

Редакторка Марія Коваль

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

14 січня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів