Поліцейські Закарпаття швидко розшукали зниклу 12-річну дівчинку

Поліцейські Закарпаття швидко розшукали зниклу 12-річну дівчинку
Вчора поліцейські Перечина отримали повідомлення про зникнення 12-річної дівчинки, яка проживає у селі поблизу Перечина. За словами заявника, дитина мала повернутися від батька, який проживає окремо, проте додому до матері не з’явилася, зв’язок із нею втрачено.

 

Отримавши від родичів необхідне орієнтування, працівники поліції одразу ж розпочали пошуки неповнолітньої. І вже майже за годину виявили дитину в межах населеного пункту, в якому вона проживає. Як з’ясували правоохоронці, дівчинка гостювала у своєї подруги, а додому не хотіла повертатися через конфлікт з матір’ю. Через те, що батьки дитини між собою не спілкуються, неповнолітня без їхнього відома змогла заночувати у подруги, нікого про це не повідомивши.

На батьків дівчинки вже складено адміністративний протокол за статтею 184 КУпАП (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей). Ситуацію в родині дитини вивчають працівники ювенальної превенції із залученням працівників соціальних служб та дитячого психолога, після чого буде прийнято рішення про місце подальшого виховання та проживання дівчинки.

Головне управління Національної поліції в Закарпатській області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

15 січня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів