За вихідні у Мукачеві нацгвардійці затримали розшукувану особу та вилучили телескопічну трубу

За вихідні у Мукачеві нацгвардійці затримали розшукувану особу та вилучили телескопічну трубу
Протягом вихідних, виконуючи завдання з охорони громадського порядку у місті Мукачево, військовослужбовці 3 батальйону 2 Галицької бригади НГУ затримали громадянина, який перебував у розшуку, та вилучили один предмет з ознаками холодної зброї.

 

Спільний патруль Національної гвардії України та поліції, здійснюючи патрулювання неподалік парку «Центральний», затримав 34-річного мукачівця. При перевірці документів патрулем було встановлено, що чоловіка розшукує Одеське районне управління поліції. Громадянина доставлено до Мукачівського РУП.

В іншому випадку, під час патрулювання площі Духновича, увагу самостійного пішого патруля НГУ привернулимолодики у балаклавах. Молоді люди не змогли надати документи для встановлення їхніх осіб. Також вони запевнили військовослужбовців, що не мають при собі заборонених предметів. Однак, при поверхневому огляді, у одного з них було виявлено предмет з ознаками холодної зброї (телескопічна труба).

Трубу молодик взяв із собою начебто для самооборони, але справжнє її призначення вже встановлювала слідчо-оперативна група Мукачівського районного управління поліції.

Олександр Коробко

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

17 січня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів