В Ужгороді міський голова та його заступник зустрілися із заступником командира 15-го окремого батальйону Вадимом Вороною

В Ужгороді міський голова та його заступник зустрілися із заступником командира 15-го окремого батальйону Вадимом Вороною
Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, його заступник Вадим Борець зустрілися сьогодні із заступником командира 15-го окремого батальйону 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади з морально-психологічного забезпечення Вадимом Вороною. Обговорили підготовку заходів до річниці виведення військ із Дебальцева.

 

18 лютого минає 7 років з дня виходу сил АТО з Дебальцева. Бої тривали з 21 січня до 18 лютого 2015 року, коли окупанти почали наступ на місто, що є великим залізничним вузлом і розташоване на автошляху міжнародного значення, з’єднуючи Луганськ із Донецьком.

Як розповів майор Вадим Ворона, який сам був учасником виходу із Дебальцева, до річниці тих запеклих боїв в Ужгороді запланували покладання квітів до могил загиблих, фотовиставку у ПАДІЮНі «Обличчя війни» – із фотографій, які мають учасники дебальцевської операції, а також перегляд відео. Хочуть відзначити і бійців бригади, які обороняли плацдарм.

Міський голова Богдан Андріїв підкреслив, що подвиг Героїв, які загинули, відстоюючи незалежність України, ніколи не буде забутий. Побажав міцного здоров’я захисникам, які повернулися живими додому із зони АТО/ООС, запевнив у підтримці з боку Ужгородської міськради.

Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

04 лютого 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів