Закарпатці можуть оплатити рахунки за електроенергію тисячею в "Дії"

Закарпатці можуть оплатити рахунки за електроенергію тисячею в "Дії"

 

ТОВ «Закарпаттяенергозбут» звертає увагу вакцинованих споживачів віком від 60 років, що оплатити рахунки за спожиту електроенергію чи газ можна наразі коштами програми «єПідтримка». Такий механізм оплати передбачений постановою Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови КМУ від 9 грудня 2021 р. № 1272» від 9 лютого 2022 р. № 112 (https://bit.ly/3Lw8Rpj).  

Споживач зазначеного віку, який має «зелений» СOVID-сертифікат у «Дії» та досі не подав заявку на виплати, може зараз це зробити і розрахуватися за спожиті енергоресурси. Для цього потрібно відкрити спеціальну картку в одному з банків-партнерів та в застосунку «Дія» почергово натиснути: «Послуги», за ними «єПідтримка», відтак – «Отримати допомогу». Зверніть увагу: наразі послуга доступна лише у додатку!

Усі деталі щодо проєкту «єПідтримка» розміщені на сайті: https://e-aid.diia.gov.ua/.

Також просимо людей молодшого віку допомогти своїм бабусям та дідусям скористатися такою можливістю та використати кошти на оплату рахунків за енергоресурси.

ТОВ «Закарпаттяненергозбут» нагадує, що товариством створені численні онлайн-сервіси для дистанційної роботи в умовах карантину, також можна розрахуватися за спожиті електроенергію та газ онлайн:  https://bit.ly/3tRVmGE

Просимо споживачів не накопичувати заборгованість за спожиті електроенергію та природний газ, адже це тягне за собою негативні наслідки та загрожує стабільному постачанню енергоресурсів у Закарпаття.

Пресслужба ТОВ «Закарпаттяенергозбут» 

 

 

 

16 лютого 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів