Богдан Андріїв зустрівся з представником Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в західних областях

Богдан Андріїв зустрівся з представником Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в західних областях
Ужгородський міський голова Богдан Андріїв сьогодні зустрівся з представником Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в західних областях Світланою Семчишин. Під час круглого столу обговорили питання дотримання прав людини, зокрема, про об’єднання зусиль, як попередити, не допускати та виявляти порушення прав і свобод людини у нашому місті.

 

Йшлося, зокрема, про інфраструктуру для людей з інвалідністю, якість харчування в освітніх закладах, дотримання прав нацменшин, як міська рада забезпечує вимоги законодавства у сфері захисту персональних даних. Обговорили також роботу міської кризової кімнати, можливості для захисту, у разі потреби, біженців та осіб, які потребують додаткового або тимчасового прихистку, міську програму безбар’єрності, закупівлю житла для дітей-сиріт тощо.

До обговорення долучилися заступник міського голови Ужгорода Вадим Борець, директорка департаменту соціальної політики Алла Келемец, начальниця служби у справах дітей Марина Арокгаті, директор Ужгородського міського центру соціальних служб Іван Фленько, заступник начальника управління правового забезпечення Ужгородської міськради Віталій Пекар. У зустрічі також взяли участь працівники відділу регіонального представництва Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в західних областях Тетяна Таран та Ігор Гречуха, громадський монітор Тетяна Матола. Рекомендації за результатами зустрічі використають у роботі Ужгородської міської ради.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

21 лютого 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів