Позачергова сесія Ужгородської міської ради: Що вирішили?

Позачергова сесія Ужгородської міської ради: Що вирішили?
43,4 мільйони гривень додатково виділили сьогодні депутати Ужгородської міської ради на позачерговій сесії, яку скликав міський голова Богдан Андріїв.

 

Кошти спрямують:  

–       35,4 мільйонів гривень за Програмою створення та поповнення міського матеріального резерву  для запобігання виникненню і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій  

 

–       7 мільйонів гривень на підтримку первинної та вторинної ланки медицини Ужгорода

 

–       1 мільйон гривень – на організацію та забезпечення підрозділів територіальної оборони

 

–       50 тисяч гривень на шефську допомогу військовим частинам, розташованим на території Ужгорода;

На сесії виступили також голова Закарпатської обласної військової адміністрації Віктор Микита, начальник СБУ Іван Рудницький, начальник ГУ Нацполіції у Закарпатській області Ярослав Колесник.

Віктор Микита коротко розповів про ситуацію в краї, підкреслив, що вона наразі спокійна і контрольована, закликав записуватися до територіальної оборони, відкинути політичні упередження та об’єднатися у єдину силу для опору агресору. Начальник  СБУ Іван Рудницький наголосив: влада всіх рівнів працює чітко та скоординовано, важливо не допускати паніки, сприяти правоохоронцям у виявленні порушень, дестабілізуючих факторів. Начальник ГУ Нацполіції у Закарпатській області Ярослав Колесник зазначив, що наразі в області немає ніяких загроз, поліція працює чітко і злагоджено, сил і засобів вистачає, перевіряють усіх осіб, які заїжджають на Закарпаття, кількість злочинів з крадіжок, хуліганства знизилася, комендантську годину вводити наразі немає потреби.

Ужгородська міська рада

 

25 лютого 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів