Мобілізаційні пункти на Закарпатті першочергово оформляють тих, хто направляється безпосередньо до бойових частин

Мобілізаційні пункти на Закарпатті першочергово оформляють тих, хто направляється безпосередньо до бойових частин
На території Закарпатської області та у всій Україні введено військовий стан та оголошено загальну мобілізацію. До територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки прибуває велика кількість патріотів – добровольців.

 

Однак через такий наплив склалася ситуація з утворенням черг на прийомі громадян до лав ЗСУ, що може викликати негативні настрої з сторони деяких громадян та поширення інформації про тещо ТЦК та СП відмовляється приймати на військову службу.

Комплектування підрозділів територіальної оборони та бойових частин здійснюється в плановому порядку та за визначеною черговістю. Процедура прийому максимально спрощена однак вона все ж є. В першу чергу приймаються особи які направляються безпосередньо до бойових частин, майже цілодобово без будь-яких перерв.

На базі ТЦК та СП розгорнуті місця для очікування з обігрівом та місцями для відпочинку, в наявності місце для перегляду новин. 

З метою організованого проведення заходів просимо патріотів Закарпаття  з порозумінням віднестися до черг які наразі є.

При прибутті до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки просимо з собою мати паспорт громадянина України, ідентифікаційний код та військово-обліковий документ за наявності.

Інформація про усіх добровольців збирається та узагальнюється в ТЦК та СП. Кожному громадянину буде визначено дату та час повторного прибуття та відправки до тих чи інших підрозділів ЗСУ, повідомляють у пресслужбі Закарпатського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

26 лютого 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів