Серед охочих привезти допомогу Закарпаттю із закордону є і шахраї, – Віктор Микита

Серед охочих привезти допомогу Закарпаттю із закордону є і шахраї, – Віктор Микита
Серед охочих привезти допомогу для України з території країн Євросоюзу виявляють і шахраїв. Тому керівництво області звертається до людей, які організовують перевезення гуманітарної допомоги, із проханням робити це законно і з наявністю відповідних документів.

 

Про це сьогодні, 28 лютого, під час брифінгу сказав голова Закарпатської обласної військової адміністрації Віктор Микита.

"Дуже багато охочих ввезти на територію України гуманітарну допомогу. Разом із цим ми фіксуємо і шахраїв, які хочуть скористатися цим і тому протягом дня буде визначено чіткий алгоритм по великих напрямках - на митних постах Ужгород і Дяково будуть створені складські приміщення, хаби гуманітарної допомоги. Облаштували також хаб на заводі Єврокар, він буде примати усі вантажі з митного поста Тиси. Там є весь персонал і техніка, яка буде розвантажувати, сортувати і далі буде працювати офіс, який вестиме комунікацію із головами громад", - сказав Віктор Микита. 

"Ті голови територіальних громад, які везуть собі за рахунок особистих контактів, зібрали гуманітарну допомогу, мають розуміти, що  є чітко визначений порядок оформлення таких вантажів. Тільки на підставі відповідних документів, я надаватиму дозвіл на в'їзд. Прошу не тиснути на працівників митниці, дуже багато нарікань, що митниця не впускає гуманітарну допомогу. Є дуже багато шахраїв", - додав він.

Заголовок

 

28 лютого 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів