Не дамо ворогу залишити країну без світла! Оплачуйте квитанції – це вугілля для ТЕС!

Не дамо ворогу залишити країну без світла! Оплачуйте квитанції – це вугілля для ТЕС!
До нас дійшла чергова ворожа дезінформація: сьогодні до працівників оператора системи розподілу, електропостачальника звертаються численні краяни з питанням: чи правда, що українцям дозволили у воєнний час не платити за енергоресурси. ВАЖЛИВО: це ФЕЙК!

 

Сьогодні, як ніколи, необхідно зберігати спокій і вчасно оплачувати рахунки за електроенергію, бо саме ці гроші спрямовуються на придбання вугілля та інших ресурсів для роботи наших ТЕС, ТЕЦ, АЕС тощо. Зараз країні вкрай необхідно стабільне електропостачання. Всі ми добре розуміємо, що без світла робота соціальної інфраструктури буде вкрай ускладненою. Рятувальники, поліція, кіберспеціалісти та багато-багато інших спеціалістів – всі ми сьогодні дуже залежимо від електроенергії.

Тому ми маємо стабільно оплачувати рахунки. Цим, в тому числі ми підтримаємо тих, чиї домівки сьогодні зруйновані й в кого не лишилося нічого, але лишилося життя і воля до перемоги. А цього вже достатньо, це вже потужна сила!

Вкотре звертаємося до краян : ми розуміємо, що важко – важко сьогодні ВСІМ! Але ми повинні зібрати волю в кулак, всі зусилля, в тому числі фінансові, і підтримати країну оплаченими рахунками, а отже – стабільним електропостачанням!

Оплачувати рахунки можна онлайн: https://bit.ly/3tRVmGE , а також через Електронну абонентську книжку: https://pay.zakarpatzbut.energy/home .

Нагадуємо: вся офіційна інформація тільки на наших ресурсах:

Сайт: https://zakarpatzbut.energy/

Фейсбук-сторінка: https://www.facebook.com/zakenergozbut

Шановні споживачі, довіряйте тільки перевіреним каналам!

 

28 лютого 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів