Додаткові сирени оповіщення встановлять в Ужгороді та Мукачеві

Додаткові сирени оповіщення встановлять в Ужгороді та Мукачеві
Це вирішили після навчальної тривоги.

 

Наразі в Ужгороді є 17 сирен. Однак, за словами Сергія Дмитрієва, вони радянського взірця і сигнали під час навчань, які провели 28 лютого, було чути не всюди.

“Ідуть великі забудування — дев’ятиповерхівки будуються. Чим більша щільність забудови, тим менше проходить сигнал. Над цим питанням ми працюємо. Будуть вирішуватися питання встановлення додаткових сирен. Уже будемо визначати локації. Були зроблені відповідні висновки, де було не чути ці сирени", — повідомив Сергій Дмитрієв.

"Переривиста сирена означає, що ви маєте увімкнути радіо або телебачення, де буде вказівка, що ви маєте робити. Довга сирена — це є повітряна тривога. Тоді треба брати свої особисті речі, тривожну валізку і спускатися в найближче та найпростіше укриття”, — розповів начальник відділу цивільного захисту населення Ужгородської міськради.

Речник Мукачівської міськради Владислав Микита розповів Суспільному: у Мукачеві також проаналізували підсумки навчань. Усі недоліки мають усунути, зокрема, сирени за потреби вмикатимуть гучніше, також встановлять нові. Де саме, в межах безпеки не повідомляють.

Суспільне Закарпаття

 

02 березня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів