Майже 335 мільйонів гривень отримало Закарпаття для соцвиплат

Майже 335 мільйонів гривень отримало Закарпаття для соцвиплат
Майже 335 мільйонів гривень на соцвиплати отримала наша область. Про це 4 березня на брифінгу в Закарпатській ОВА розповів директор обласного департаменту соціального захисту населення Віктор Мацола.

 

За його словами, близько 96-ти тисяч закарпатців отримують такі виплати. Це зокрема пільги, житлові субсидії, допомога батькам для новонародженої дитини. Усі соцвиплати закарпатці мають отримати й за березень включно, окрім житлових субсидій – їх нарахували за лютий.

“Із них – це 251 мільйон іде тільки на державні допомоги. Домогосподарства на субсидії на суму 64, 2 мільйони. І 13 780 сімей пільговиків також отримали 20 мільйонів. Всі належним чином оформлені й отримувачі отримували через органи банківської системи, а також через Укрпошту. Збоїв на сьогодні немає. Система злагоджено працює”, — повідомив Мацола.

Стосовно вимушених переселенців, які через війну змушені були виїхати на Закарпаття Віктор Мацола рекомендує наступне: “Вони зараз за місцем фактичного перебування у громадах мають про себе повідомити, зв’язатися з громадами і якщо їм є призначення, то вони, якщо через банківські установи отримували виплату, то банківська система в області працює стабільно. Вони на свої карткові рахунки отримають повністю всі допомоги".

 

04 березня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів