ЧЕРГОВИЙ ФЕЙК: в Україні під час війни не створюють списки/реєстри на анулювання комунальних послуг!

 ЧЕРГОВИЙ ФЕЙК: в Україні під час війни  не створюють списки/реєстри на анулювання комунальних послуг!
Упродовж останніх днів до кол-центру ТОВ «Закарпаттяенергозбут» почали надходити дзвінки від споживачів про те, що в Україні створюються списки громадян, яким буде анульовано оплату комунальних послуг у період воєнного стану. Повідомляємо: ці та інші повідомлення – ФЕЙК, спрямовані на те, щоб дестабілізувати ситуацію та зруйнувати систему забезпечення комунальними послугами в Україні!

 

ТОВ «Закарпаттяенергозбут» нагадує, що товариство сьогодні робить усе можливе для забезпечення електроенергією Закарпаття. Проте це складніше й складніше виконувати через велику заборгованість за спожиту електроенергію, яка накопичується у громадян та непобутових споживачів. Товариство цілком усвідомлює, що багато хто сьогодні опинився у складному становищі через воєнні дії. Але при цьому просимо врахувати той факт, що за відсутності коштів товариство не може розрахуватися з підприємствами-виробниками електроенергії, відповідно, вони не матимуть за що купити вугілля, мазут та інші складові для виробництва електроенергії. 

Без світла ж сьогодні не зможуть працювати лікарні, пункти забору крові, не обігріватимуться будинки, місця перебування внутрішньо переміщених осіб, не буде зв’язку, не працюватимуть підприємства критичної інфраструктури, оборонної промисловості тощо. Тому ми вкотре звертаємося до краян з проханням зібрати всі свої зусилля і підтримати країну оплаченими рахунками, а отже, стабільним електропостачанням!

Оплачувати рахунки можна онлайн: https://bit.ly/3tRVmGE, а також через Електронну абонентську книжку: https://pay.zakarpatzbut.energy/home.

Не вірте фейкам! Вся офіційна інформація тільки на наших ресурсах:

-       сайт: https://zakarpatzbut.energy/

-       фейсбук-сторінка: https://www.facebook.com/zakenergozbut

Шановні споживачі, довіряйте тільки перевіреним каналам інформації!

Пресслужба ТОВ «Закарпаттяенергозбут»

 

 

12 березня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів