За один день у трьох п'яних водіїв на Закарпатті вилучили авто на потреби ЗСУ (ФОТО)

За один день у трьох п'яних водіїв на Закарпатті вилучили авто на потреби ЗСУ (ФОТО)
Протягом вчорашньої доби, 12 березня, закарпатські поліцейські виявили трьох водіїв, які керували транспортними засобами в стані сп’яніння.

 

Так, в Мукачеві у мікрорайоні Росвигово правоохоронці зупинили для перевірки автомобіль «Chevrolet Aveo». За кермом перебував 28-річний мукачівець. При спілкуванні з водієм співробітники поліції виявили в нього ознаки наркотичного сп‘яніння, що і підтвердили згодом результати освідчення. На порушника  склали адмінматеріали за статтею 130 КупАП.

Того ж дня водія-правопорушника зупинили поліцейські Виноградівщини. Під час спілкування з працівниками поліції 28-річний кермувальник «Toyota Corolla» поводився підозріло і також мав ознаки наркотичного сп’яніння. Проте від проходження медосвідчення чоловік категорично відмовився. Складені на чоловіка адмінматеріали за статтею 130 КупАП поліцейські скерують до суду.

Ще один випадок керування авто в нетверезому стані був зафіксований працівниками поліції Воловця. За кермом «Skoda Fabia» перебувала 48-річна уродженка Свалявщини. На жінку також склали адміністративний протокол за статтею 130 КупАП.

Транспорні засоби трьох правопорушників вилучені та поміщені на спецмайданчиках тимчасового тримання. Відповідна інформація передана до обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки для подальшої передачі автівок на потреби оборони України, повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

 

13 березня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів