На Закарпаття доставили медустаткування з Італії вартістю понад 500 тисяч євро

На Закарпаття доставили медустаткування з Італії вартістю понад 500 тисяч євро
На Закарпаття доставили медустаткування з Італії вартістю понад 500 тисяч євро — це 6 кувезів. Про це повідомляє Закарпатська ОВА на сайті.

 

Три кувези, відповідно до запиту партнерів, залишили на Закарпатті. Їх вже передали Ужгородському пологовому будинку. Ще три доправлять до інших медичних осередків, де буде нагальна потреба в такому устаткуванні.

Крім того, у заклад охорони здоров’я в Ужгороді передали партію дитячого харчування.

Директор Ужгородського пологового будинку Олег Онопко розповів Суспільному, що у їхньому пологовому будинку до цього було 7 таких кувезів.

"Дитячі кувези нам вкрай необхідні сьогодні для догляду за недоношеними дітьми. У зв'язку з тим, що зараз війна, до нас з різних регіонів України приїжджає багато вагітних жінок у стані стресу, що є фактором передчасних пологів. Наразі в нас є дві дитини, котрих народили жінки, котрі приїхали до нас з Києва та з Харкова. Діти вагою 600 грамів і 800 грамів. Вони якраз потребують такого обладнання. Вони в ньому і знаходяться. За 20 днів війни у наш заклад поступило 65 жінок, які приїхали з різних регіонів України. Серед них 25 уже народили", — повідомив очільник пологового будинку.

Така допомога стала можливою завдяки Почесному консульству України в Падуї, а також лікарням у містах Беллуно та Падуя, організації "Ноpe Ukraine" та компанії "Listrade Italia", — йдеться у повідомленні Закарпатської ОВА.

 

16 березня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів