Киянин намагався виїхати з України з дітьми за підробленим свідоцтвом про смерть дружини

Киянин намагався виїхати з України з дітьми за підробленим свідоцтвом про смерть дружини

 

На Закарпатті затримали 37-річного киянина, який намагався виїхати з України з двома дітьми за підробленим свідоцтвом про смерть дружини. Про це повідомили на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби у Facebook.

Сталося це у пункті пропуску "Малий Березний" у ніч з 14 на 15 березня. Чоловік повідомив, що самостійно виховує двох синів у зв’язку зі смертю дружини. На контроль разом з іншими документами він подав свідоцтво про смерть, видане на початку березня цього року. Перевіряючи документи, інспектори виявили, що бланк свідоцтва та печатка не відповідали встановленому взірцеві.

"У ході поглибленої перевірки факт підробки документа підтвердили. Про виявлене правопорушення прикордонники проінформували співробітників Нацполіції. Чоловікові відмовили у перетині кордону. З пункту пропуску йому довелося вибути у супроводі слідчого Нацполіції", — повідомили у Держприкордонслужбі.

За словами речниці Нацполіції в області Ганни Дан, документ вилучили і скерують на експертизу. "Після висновків експерта вирішуватимуть про подальші дії". За підроблення та використання підроблених документів чоловіку може загрожувати до двох років обмеження волі.

 

 

16 березня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів