Закарпаттяобленерго інформує, що ходитимуть контролери: необхідно провести звірки споживання електроенергії

Закарпаттяобленерго інформує, що ходитимуть контролери: необхідно провести звірки споживання електроенергії
Шановні споживачі! Через російську агресію в Україні численні громадяни нашої держави були вимушені тимчасово переселитися в Закарпатську область. Через це в області фіксується суттєве зростання споживання електроенергії всіма категоріями споживачів.

 

З огляду на це, а також на необхідність забезпечення сталого функціонування енергосистеми та можливості зведення достовірних обсягів споживання електричної енергії по Закарпатській області звертаємося до споживачів з проханням надати показники приладів обліку для визначення фактичних обсягів споживання. Для цього ви можете скористатися будь-яким із зручних способів:  https://bit.ly/3vYtd1m

Також працівники товариства будуть проводити звірки фактичних обсягів споживання електроенергії як населенням, так і малими непобутовими споживачами, організаціями, підприємствами тощо.

При зверненні до Вас з проханням перевірити прилад обліку і зняти фактичні покази просимо забезпечити доступ до лічильника. При  цьому працівники ПрАТ «Закарпаттяобленерго» зобов’язані пред’явити службове посвідчення.

У разі  відсутності посвідчення в жодному разі не допускайте осіб до засобів обліку!

ПрАТ «Закарпаттяобленерго» щиро вдячне за порозуміння та сприяння!

Вистоїмо! Все буде Україна!

Пресслужба ПрАТ «Закарпаттяобленерго»

 

 

18 березня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів