Навантаження Ужгородської міської державної лікарні ветмедицини зросло майже на 200%

Навантаження Ужгородської міської державної лікарні ветмедицини зросло майже на 200%
Головне управління Держпродспоживслужби у Закарпатській області відповідно до покладених на нього завдань забезпечує реалізацію державної політики у галузі ветеринарної медицини, зокрема, забезпечує здійснення державного ветеринарно-санітарного нагляду, державного контролю за дотриманням законодавства про здоров'я та благополуччя тварин тощо.

 

Однією із установ, що належать до сфери управління ГУ Держпродспоживслужби в Закарпатській області є Ужгородська міська державна лікарня ветеринарної медицини. Як повідомив начальник ветлікарні Юрій Шполарич, лікарня з початку воєнних дій працює в посиленому режимі.

«До нас звертаються як мешканці Ужгорода, так і велика кількість громадян, які евакуювалися з різних областей України з тваринами. Навантаження зросло на 100, а іноді і 200 відсотків. Щоденно ми приймаємо від 10 до 30 відвідувачів», - проінформував Юрій Шполарич.

Багато украі?нців шукають наразі прихистку в Європі разом зі своі?ми домашніми улюбленцями, тому збільшився й запит на окремі послуги. Він підкреслив, що розуміючи складне становище, у якому опинилися внутрішньо переміщені особи, усі послуги надаються безкоштовно і навіть у позаробочий час. Серед основних звернень до лікарні ветеринарної медицини є: лікувальна справа та оформлення документів для виїзду тварин за кордон. Проте, начальник Ужгородської міської державної лікарні ветеринарної медицини зазначив, що окрім надання ветеринарної допомоги, ще є план протиепізоотичних заходів, який повинен бути виконаний у повному обсязі. Нагадуємо, що такі послуги, як щеплення проти сказу, сибірки, африканської чуми свиней, хвороби Ньюкасла птиці є безкоштовними.

 

 

22 березня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів