На Закарпатті внаслідок ДТП померла 76-річна жінка

На Закарпатті внаслідок ДТП померла 76-річна жінка
76-річна жінка померла в лікарні від травм, отриманих внаслідок аварії, що сталася 6 квітня у селі Сільце. Про це Суспільному розповіла речниця Нацполіції Ганна Дан.

 

За її словами, про смерть жінки правоохоронцям повідомили медики Берегівського району. "На місці події слідчі встановили попередні обставини ДТП. Відомо, що 32-річний мешканець села Заріччя, рухаючись на великогабаритному тягачі "Renault Magnum", допустив наїзд на 76-річну жінку. Ймовірно, остання раптово вийшла на проїжджу частину дороги та потрапила у "сліпу зону" для водія вантажівки", — повідомила речниця.

Люди, котрі були поряд, одразу викликали на місце медиків, які госпіталізували потерпілу до лікарні, однак через важкість травм жінка померла у реанімації.

Водія вантажівки поліцейські освідчили, — за кермом чоловік був тверезий. За порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті потерпілої слідчі відкрили кримінальне провадження. Наразі правоохоронці встановлюють обставини аварія. У справі триває слідство.

 

07 квітня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів