Близько 200 вимушених переселенців знайшли роботу на Закарпатті

Близько 200 вимушених переселенців знайшли роботу на Закарпатті
Близько 200 вимушених переселенців знайшли роботу на території Закарпатської області від початку війни. Про це в ефірі програми Сьогодні.Головне на UA:Закарпаття розповів директор Закарпатського центру зайнятості Юрій Фущич.

 

За його словами, з 24 лютого у пошуку роботи до Центру зайнятості Закарпаття звернулися 630 вимушених переселенців.

"Із цих 630 осіб отримали статус безробітного 493 людини. Ще понад 500 людей звернулися за консультаційними послугами до Закарпатського центру зайнятості. 37 людей, з тих які отримали статус безробітного, вже працевлаштували. Крім того, 163 вимушені переселенці знайшли роботу на Закарпатті не звертаючись до Центру зайнятості. Загалом в області близько 200 переселенців працевлаштувалися на Закарпатті", — розповів Юрій Фущич.

За його словами, наразі в обласному Центрі зайнятості пропонують понад 470 вакансій для людей, котрі потребують роботу. Це ті пропозиції, які надали безпосередньо роботодавці. Крім цього, є 138 вакансій, котрі працівники Центру зайнятості самостійно знайшли через оголошення. Юрій Фущич сказав: у довоєнний та доковідний період вони мали близько тисячі варіантів працевлаштування.

Суспільне Закарпаття

 

13 квітня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів