На Закарпатті вітер повалив на дорогу понад сорок дерев

На Закарпатті вітер повалив на дорогу понад сорок дерев
Понад 40 дерев впали на проїжджі частини доріг на Закарпатті внаслідок вітру 24 квітня. Про це Суспільному повідомив речник ДСНС в області Федір Філіп. За його словами, травмованих та загиблих через падіння немає. Внаслідок негоди без електропостачання залишилися чотири населені пункти повністю та шість частково у Хустському районі.

 

Одне дерево, яке впало на дорогу міжнародного значення поблизу с. Мужієво Берегівського району, пошкодило автомобіль. "Для розкряжування 1,5 куб.м деревини та звільнення проїжджої частини залучали відділення 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Берегово", — повідомив речник.

О 19:20 рятувальники отримали повідомлення про падіння дерева на дорогу місцевого значення в м. Іршава Хустського району. Там дорогу розчищали Іршавські рятувальники. Вони розкряжували 1 куб. м деревини.

Сорок дерев впали на дорогу регіонального значення Долина — Міжгір'я — Хуст поблизу с. Сойми Міжгірської громади Хустського району. Там рятувальники розкряжували 95 куб.м деревини.

"Для звільнення проїжджої частини залучались два відділення 16-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Міжгір'я та 15 осіб від Міжгірського лісгоспу", — повідомив речник.

У с. В.Ком’яти Берегівського району через пориви вітру пошкоджено лінію електропередач, а також близько 200 кв.м покрівлі на будівлі місцевого дошкільного навчального закладу.

"Станом 11:00 25 квітня у Хустському районі відключено електропостачання 4 населених пункти повністю (с. Кошелево, Новоселиця, Лісковець, Ркіти) та 6 частково (с.Луково, Сокирниця, Іза, Приборжавське, присілок Стригальні та смт Міжгір’я). Аварійно відновлювальні роботи проводять бригади РЕМ", — повідомили на сторінці ДСНС у Закарпатській області.

 

25 квітня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів