В Ужгороді відбувся благодійний ярмарок та майстеркласи на підтримку ЗСУ (ВІДЕО)

В Ужгороді відбувся благодійний ярмарок та майстеркласи на підтримку ЗСУ (ВІДЕО)
Благодійний ярмарок та майстеркласи проводять в Ужгороді біля лінгвістичної гімназії. Про це Суспільному 30 квітня розповіла співорганізаторка акції Юлія Дуб. За її словами, учасники ярмарку робитимуть благодійні внески, а гроші передадуть для потреб Збройних Сил України.

 

Одинадцятирічний Даниїл Ковальчук робить вазон зі штучного моху. "У стилі "бандерівського" прапору, який означає пролиту кров нашими воїнами та чорнозем", — каже Даниїл.

Вазони зі штучного моху, виготовлені на майстеркласі в Ужгороді Хлопець до Ужгорода приїхав ви разом з мамою та десятирічною сестрою Евеліною. За словами мами Олени Ковальчук, вони вимушені переселенці з Білої Церкви.

"Вийшли з дітьми трохи розвіятися, і тут дівчата організували, дають діткам змогу відволіктися від війни та зробити композицію зі штучним мохом і собі на згадку, а найголовніше допомогти нашим ЗСУ".

Картини на тему війни продає вимушена переселенка з міста Васильків Київської області Ангеліна Гусиченко. За словами дівчини, ці картини намалювала її мама, яка знаходиться зараз у Києві.

"Зараз ми долучилися до ярмарку. Моя мама малює картини з дитинства, а зараз малює на тематику війни. 50% від продажу ми перерахуємо нашим Збройним Силам України".

Суспільне Закарпаття

 

01 травня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів