На Закарпатті затримали "помічника" Іллі Киви. Відповідав за підбір "тітушок"

На Закарпатті затримали "помічника" Іллі Киви. Відповідав за підбір "тітушок"
На Закарпатті затримали одного з "помічників" колишнього нардепа Іллі Киви, який мав організовувати провокації та дестабілізувати ситуацію в Одеській області. Про це повідомили в Telegram-каналі Державного бюро розслідувань.

 

Він відповідав за підбір "тітушок", які охороняли представників політичної партії "ОПЗЖ" під час масових заходів у Одеській та Київській областях. В Закарпатській області чоловік переховувався.

"Під час акцій довірений Киви надавав вказівки, що саме робити учасникам, у тому числі і використання фізичної сили. Масові акції фінансувались представниками політичної партії "ОПЗЖ", — повідомили у ДБР.

Що одного з довірених осіб колишнього нардепа Іллі Киви затримали на Одещині. Він, за даними слідства, мав організувати на замовлення забороненої "ОПЗЖ" провокаційні акції в Одесі та інших регіонах України.

"Наразі ДБР встановило три десятки "тітушок", яких керівництво політичної партії "ОПЗЖ" використовувало у якості силового блоку. Перевіряється причетність всіх затриманих до організації провокацій в Одесі 2 травня 2022 року", — додали в ДБР.

Cуспыльне Закарпаття

 

02 травня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів