Жителя Мукачева засудили до понад 6 років ув’язнення і конфіскації майна за наркозлочини

Жителя Мукачева засудили до понад 6 років ув’язнення і конфіскації майна за наркозлочини
За публічного обвинувачення Мукачівської окружної прокуратури місцевого мешканця засуджено до понад 6 років ув’язнення за незаконне зберігання наркотиків, зокрема у великих розмірах і з метою збуту (ч. 2 ст. 309, ч. 2 ст. 307 КК України).

 

У судовому засіданні прокурор довів, що обвинувачений зберігав удома більше пів кілограма канабісу, призначеного для збуту. Наркотичну речовину чоловік розфасував у різні ємності та кілька десятків згортків. Для її зважування  використовував електронні ваги, які разом з наркотиками в обвинуваченого вилучили правоохоронці. Водночас у квартирі чоловіка знаходилася заборонена речовина в металевій ємності, призначена для особистого вживання.

Встановлено, що новий злочин мукачівець вчинив під час відбування іспитового терміну покарання за незаконне заволодіння транспортним засобом. Взявши до уваги всі обставини злочину, суд призначив закарпатцеві покарання у виді ув’язнення на 6 років 6 місяців із конфіскацією належного йому майна. Очікується набрання вироком законної сили.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

 

05 травня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів