На Закарпатті двоє чоловіків незаконно видобували піщано-гравійну суміш на березі річки Тересва

На Закарпатті двоє чоловіків незаконно видобували піщано-гравійну суміш на березі річки Тересва
В Усть-Чорній двоє місцевих жителів незаконно видобували піщано-гравійну суміш на березі річки Тересва. Про це повідомили на Facebook-сторінці Поліції Закарпатської області.

 

За інформацією відомства, 9 травня під час патрулювання території співробітники поліції помітили на березі річки Тересва великогабаритну техніку, якою здійснювали видобуток піщано-гравійної суміші.

Слідчо-оперативна група, яка приїхала на місце події, встановила, що двоє місцевих жителів за допомогою екскаватора вантажили на "Краз" піщано-гравійну суміш.

"Жодних дозвільних документів на проведення видобувних робіт фігуранти надати не змогли, що поставило під сумнів законність їх діяльності. Працівники поліції вилучили транспортні засоби та вантаж і вже звернулися до суду з клопотанням про накладення арешту на техніку", — йдеться у повідомленні.

За фактом порушення правил охорони та використання надр, якщо це створило небезпеку для здоров’я людей чи довкілля, а також незаконне видобування корисних копалин загальнодержавного значення у поліції відкрили кримінальне провадження.

За скоєне підозрюваним може загрожувати від 51 тис. до 85 тис. грн штрафу або до п'яти років обмеження чи позбавлення волі. Слідство у справі триває.

 

10 травня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів