Планують збудувати будинок для дітей: в Ужгородській міськраді пройшла зустріч із представниками Японії (ФОТО)

Планують збудувати будинок для дітей: в Ужгородській міськраді пройшла зустріч із представниками Японії (ФОТО)
Із намірами збудувати в Ужгороді дитячий будинок напередодні в міську раду обласного центру Закарпаття завітали гості з Японії – сенатор JCI (Junior Chamber International – Міжнародної молодіжної палати) Хідето Чу-йо та директор медіаагентства Юкі Секі.

 

JCI – некомерційна міжнародна організація, яка об’єднує понад 200 тисяч молодих лідерів та підприємців із понад 100 країн світу.

На зустрічі із міським головою Богданом Андріївим та його заступниками Вадимом Борцем і Василем Пинзеником японські представники JCI розповіли, що планують знайти кошти  і можливості, щоб побудувати в Ужгороді будинок для дітей, які через війну залишилися без батьків і близьких. Міська влада готова безкоштовно передати для цього земельну ділянку.

Домовилися, що через тиждень, після того, як представники Японії обговорять аналогічні наміри у Дніпрі, організують перемовини з проєктантами, щоб попередньо визначити орієнтовні фінансові потреби для такого проєкту.

Представниця JCI в Ужгороді Олена Жулінська зазначила також, що Ужгород може укласти угоду про співпрацю з одним із японських міст, яке стане побратимом обласного центру Закарпаття.

Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради

 

11 травня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів