На свято вишиванки в Ужгороді запрошує академічний духовий оркестр філармонії

На свято вишиванки в Ужгороді запрошує академічний духовий оркестр філармонії
Вишиванка яскравий приклад відображення нашої національної ідентичності. Сьогодні у цей особливо надважкий час для нашого народу нам всім важливо триматися разом, демонструючи єдність та любов до своїх традицій. Запрошуємо кожного свідомогогромадянина цього дняодягнути вишиванку і цим самим засвідчити свою національнуйгромадянськупозицію та духовнусвідомість.

 

19 травня 2022 року (четвер) о 18:00 з нагоди святкування ДНЯ ВИШИВАНКИ АКАДЕМІЧНИЙ ДУХОВИЙ оркестр філармонії виконає класичні та патріотичні, переможні композиції, що покликаніпотішити  закарпатців та гостей краю у ці нелегкі дні. Керівник – народний артист України Володимир СПІВАК.

Солюватимуть у музичному вечорі відомі в краї та за його межами артисти – заслужений артист України Олександр САДВАРІЙ (тенор), Галина ГАВРИЛКО (сопрано), Мирослава ШВАХ-ПЕКАР (мецо-сопрано) та Зразковий вокальний ансамбль «Перлинка» під керівництвом Марії МУДРАНИНЕЦЬ.

Ведуча – Ольга ДОНЕЦЬКА.

Захід проходитиме для підтримки наших доблесних Збройних Сил України.

ЗВЕРТАЄМО УВАГУ!

КІЛЬКІСТЬ місць обмежена (100 чол.). При вході до концертної зали може здійснюватися ПОВЕРХНЕВИЙ ОГЛЯД щодо виявлення предметів, обіг яких заборонено чи обмежено, або становить загрозу життю чи здоров’ю людей. КВИТКИ продаються в КАСІ філармонії та на CONCERT.UA.

Інформує редакторка Марія Коваль

 

16 травня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів