На кордоні з Румунією невідомі покинули 24 ящики сигарет. Двох підозрюваних затримали

На кордоні з Румунією невідомі покинули 24 ящики сигарет. Двох підозрюваних затримали
24 ящики контрабандних сигарет покинули невідомі поблизу кордону з Румунією на Закарпатті. Двох чоловіків, ймовірно причетних до переміщення сигарет, прикордонники затримали, — повідомили на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України у Facebook.

 

Сталося це 16 травня. Прикордонники відділення "Ділове" отримали інформацію про можливе переправлення контрабанди поблизу українсько-румунського кордону. До вказаного місця вийшла група реагування.

"У ході реалізації оперативної інформації військовослужбовці помітили осіб, які рухались в бік кордону із пакунками на плечах. Зрозумівши, що їх викрито, невідомі покидали свої ноші та вдалися до втечі. Військовослужбовці розпочали переслідування втікачів, у результаті чого затримали 24-річного та 26-річного жителів села Ділове", — йдеться у повідомленні.

"У ході реалізації оперативної інформації військовослужбовці помітили осіб, які рухались в бік кордону із пакунками на плечах. Зрозумівши, що їх викрито, невідомі покидали свої ноші та вдалися до втечі. Військовослужбовці розпочали переслідування втікачів, у результаті чого затримали 24-річного та 26-річного жителів села Ділове", — йдеться у повідомленні.Поблизу кордону пачкарі покинули 24 ящики з 12-ма тисячами пачок сигарет без марок акцизного збору. Контрабандний тютюн доправили до прикордонного підрозділу. Його передадуть митникам. На затриманих українців склали адмінпротоколи. Справу скерували до суду.

 

17 травня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів