Нові дамби на Закарпаття

Візит Президента на Закарпаття втілюється в програму конкретних дій

 

На нараду зібралися учора (10.04.2006) в облдержадміністрації міністр надзвичайних ситуацій Віктор Балога, міністр транспорту і зв’язку Віктор Бондар, голова держкомітету України з водного господарства Василь Сташук та голова Закарпатської облдержадміністрації Олег Гаваші

На порядку денному було одне, але надзвичайно актуальне для Закарпаття питання: будівництво 17-ти кілометрів водозахисної дамби в районі міста Чоп та прилеглих до нього 6-ти населених пунктів. З часу нещодавнього візиту на Закарпаття Президента України Віктора Ющенка це питання постало надзвичайно гостро, адже він видав доручення, згідно з яким ці роботи повинні бути завершені ще у 2006 році. Для реалізації цього завдання необхідно близько 20 мільйонів гривень.

За прогнозами, вода, що вже вийшла на заплаву річки Тиса в районі Чопа, піде на спад у травні. Тоді ж розпочнуть роботи, аби вкластися у визначений Президентом термін. А поки що вирішують організаційні питання та з’ясовують різноманітні технічні моменти.

Нагадаємо, під час наради за участю Президента, що відбулася на території насосної станції у селі Червоне Ужгородської району, прийнято рішення про залучення до будівництва так званих залізничних військ.

Прес-служба ОДА

 

11 квітня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів