Мукачівщина: чоловік упав на розпечену електроплитку

На лікарняне ліжко 52-річного мешканця с. Лавки Мукачівського району Закарпатської області відправила звичайнісінька переносна електроплитка.

 

Зараз сельчанин перебуває під опікую медиків травматологічного відділення Мукачівської центральної районної лікарні. Його стан лікарі кваліфікують як середньої важкості. Хоча життю потерпілого нічого не загрожує, але він таки добряче попік собі нижні кінцівки.
Для потерпілого вони – це справжнісінька Ахіллесова п’ята. Адже саме через хворобу суглобів він міг ледве пересуватися на ногах. Саме це недомагання й стало основною причиною, отриманих опіків.

Того вечора, оскільки в кімнаті було прохолодно, чоловік вирішив для додаткового обігріву ввімкнути електроплитку. Остання й зіграла з господарем злий жарт, коли він повертався з іншої кімнати. Через обмеження в русі, чоловік зашпортався й упав прямісінько на розпечену плитку. Травми могли б бути набагато серйознішими, адже власними силами чоловік не зміг підвестися. На щастя, вчасно повернулася до будинку його співмешканка, котра в подальшому і потурбувалася про чоловіка.

Зі слів заступника начальника ГУ МНС України з наглядово-профілактичної діяльності Юрія Лебедєва, проблема опікового травматизму є доволі гострою. За даними оперативно-рятувальної служби Закарпаття упродовж цього року через цю причину вже 11 людей отримали травми різного ступеня важкості.

Головне управління МНС України Закарпатській області в черговий раз звертається до краян з проханням зайвий раз не наражати себе і своїх близьких на небезпеку у вигляді вогняної стихії, наслідки якої можуть бути не передбачуваними.

Центр пропаганди ГУ МНС України Закарпатській області

 

11 квітня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів