Двох закарпатців, яких підозрюють у незаконному переправленні людей через кордон, взяли під варту

Двох закарпатців, яких підозрюють у незаконному переправленні людей через кордон, взяли під варту
Двох закарпатців жителів Берегівського району, яких підозрюють у незаконному переправленні людей через кордон, взяли під варту. Про це повідомляє Закарпатська обласна прокуратура на сайті.

 

За даними слідства, чоловіки налагодили механізм перетину кордону чоловіками призовного віку, яким у зв’язку із воєнним станом виїзд з країни заборонений. Підшукавши зацікавлену у такому перетині кордону людину, чоловіки висловили йому вимогу надати 5000 доларів США за можливість потрапити до країн ЄС в обхід офіційних пунктів пропуску, — йдеться у повідомленні.

2500 доларів США чоловік сплатив перед початком переправлення, іншу ж частину мав надати закарпатцям вже безпосередньо біля лінії кордону. Однак мікроавтобус, на якому чоловіки рухалися в напрямку селища Вилок, зупинили правоохоронці, — повідомляє прокуратура.

Чоловікам повідомили про підозру в організації незаконного переправлення осіб через державний кордон з корисливих мотивів. Їм обрали запобіжні заходи – тримання під вартою із правом внесення 148 860 грн застави кожному.

 

29 травня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів