На Закарпатті взяли під варту двох чоловіків із Харківщини, що грабували жінок

На Закарпатті взяли під варту двох чоловіків із Харківщини, що грабували жінок
За доводами прокурора Мукачівської окружної прокуратури двох чоловіків із Харківщини взято під варту за підозрою у скоєнні серії грабежів в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 186 КК України). Можливість внесення застави для них виключена.

 

Слідством встановлено, що чоловіки тимчасово проживали на Закарпатті та протягом травня систематично відкрито викрадали чуже майно. В Мукачеві серед білого дня вони зухвало нападали на перехожих жінок посеред вулиці чи в громадських місцях, відбирали золоті прикраси – переважно ланцюжки – та втікали з місця події. Зафіксовано щонайменше три такі випадки.

Обоє фігурантів вже судимі раніше.Наразі досудове розслідування триває. Його здійснює Мукачівське райуправління поліції. За вказаний злочин законодавством передбачене покарання у виді ув’язнення на строк від 7 до 10 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

 

31 травня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів